top of page

Boka herrgården

Bruksgården är en fullt modern kursgård utrustad för möten, samkväm och olika evenemang. Byggnaden och dess interiör är pietetsfullt restaurerad i gustaviansk stil för att fylla samtidens och framtidens kvalitetskrav. 

 

Herrgården var förvaltarbostad under brukets storhetstid, nu renoverad i gustaviansk stil vad gäller inredning och möblemang. Innehåller kök och matplatser för 90 personer i nedre våningen och en föreläsningssal för 30-40 personer i övre våningen.

 

Bruksgården fungerar utmärkt som en representativ beställningsrestaurang, för bröllop, kalas, företagsrepresentation samt kurser och konferenser.

 

Kimo bruk ordnar årligen flera programaftnar i bruksgården som är öppna för allmänheten. Bruksgården är också öppen på Smidesdagen och julmarknaden. Många av föreningens interna möten hålls på bruksgården.

 

Hyra - festsalar: Pris för hyra av Herrgården 450 euro/dygn. I hyran ingår tillgång till dukar och servis, högtalarutrustning med två bärbara mikrofoner, piano, vigselpall.

 

Hyra – föreläsningssal: heldag 150 euro (mer än 4 timmar), halvdag 75 euro (max 4 timmar). Långvariga kurser eller ofta återkommande bokningar har specialpris. I hyran ingår tillgång till overhead, flap, whiteboard samt videokanon. Föreläsningsutrymmet har internetuppkoppling som bokas separat på förhand (10 euro).

 

Mat bokas separat

 

Från och med 01.01 2015 övertog Stiftelsen för Kimo Bruk ansvaret, uthyrningen och driften för Herrgården.

 

Förfrågningar och bokning:

 

Stiftelsen för KB: Ulf Johansson, ordf. och kontaktperson

tfn. 050-3370404

 

Thorsbacken 11

66800 Oravais

 

Pris för hyra av Herrgården 450 euro/dygn.

bottom of page